İstiklâl Marşını Güzel Okuma Yarışmasında 3. Sınıf Öğrencimiz HAYRİ EKVA TOPRAK Dereceye Girdi

İstiklâl Marşını Güzel Okuma Yarışmasında 3. Sınıf Öğrencimiz Dereceye Girdi.

14.03.2023 174

Karakeçili de düzenlenen İstiklal Marşını Güzel Okuma yarışmasında 1. olan 3. sınıf Öğrencimiz Hayri Ekva TOPRAK ilçemizi Kırıkkale'de temsil etmiş ve İl 3.sü olmuştur. İlçemizde düzenlenen 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Programında İlçe Kaymakamı Ali Can ULUDAĞ, Karakeçili Belediye Başkanı Veysel AYDEMİR öğrencilere hediyelerini takdim etmiştir. Öğrecilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Ayrıca öğrencilerimizin başarılarında emeği geçen kıymetli öğretmen arkadaşlarımıza bir teşekkürü borç biliriz.

14-03-2023